Мандариновий торт з шоколадним кремом і корицею

Якщо просто мандарини ви вже є втомилися, то рекомендую приготувати цей торт, ніхто точно не залишиться байдужим! Як смачно зробити Мандариновий торт з шоколадним кремом і корицею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

(форма 18 см):

Бісквіт:
•200 грам борошна
•1 чайна ложка розпушувача
•щіпка солі
•2 мандарина
•80 грам рослинного масла
•3 яйця
•100 грам цукру
•цедра апельсина

Крем:
•300 грам сирного сиру
•200 грам маскарпоне
•1 столова ложка цукру
•50 грам молочного шоколаду
•160 грам вершкового масла
•1 чайна ложка кориці
•1 чайна ванільного цукру

Для просочення:
50-80 грам апельсинового/мандаринового соку

Мандариновий торт з шоколадним кремом і корицею покроковий рецепт

1. Мандарини моєму, закидає в блендер, додаємо рослинне масло і блендеруем до однорідного стану. В іншу миску просіваємо борошно, додаємо сіль і розпушувач і все перемішуємо. Окремо збиваємо яйця з цукром до пишної піни, додаємо цедру апельсина, додаємо збиті мандарини з маслом, все перемішуємо, додаємо частинами борошно і перемішуємо до однорідної массы.

2. Тісто перелити у форму і випікаємо в духовці при 180 градусах хвилин 45-50 до сухої зубочистки. Готовий бісквіт повністю остудити, нарізати на 3 коржа. Робимо крем. Шоколад кладемо в тарілку додаємо 60 грам вершкового масла і розтоплюємо в мікрохвильовці до розчинення шоколаду і однорідної массы.

3. В чашці змішуємо міксером сир, сирний сир, м’яке вершкове масло (решту 100 грам), цукрову пудру, ванільний цукор, корицю і збиваємо до однорідної маси, додаємо розтоплений і охолоджений шоколад з маслом, добре перемешиваем.

4. Збираємо торт – корж+ просочення – крем (можна дрібно нарізати мандарини і зробити начинкою) – корж+ просочення – крем. Відправляємо торт в холодильник на ніч. Прикрашаємо за бажанням, якщо, звичайно, торт доживе до ранку, і у вас буде що украшать.

Відео рецепт 👇