Домашнє печиво з яблучною начинкою

Як зробити Домашнє печиво з яблучною начинкою рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

2 кисло-солодких яблука середнього розміру
2 ст. ложки цукру
Волоські горіхи
Кориця

Для тіста:
130 гр. вершкового масла кімнатної температури
1/4 склянки цукру
60 мл рослинного масла
60 мл йогурту без добавок
1 пакетик розпушувача
1 ст. ложка яблучного оцту
260 гр. борошна
Сіль

Домашнє печиво з яблучною начинкою покроковий рецепт

1. Для тіста, перемішати сіль і оцет, додати рослинне масло, йогрут і перемішати. Після, додати решту інгредієнти і замісити м’яке тесто.

2. Для начинки яблука натерти, додати цукор і обсмажити до випаровування вологи, додати решту інгредієнти, перемішати і залишити остывать.

3. Взяти трохи тесту, додати начинку і надати форму. Готувати в духовці при 170 градусів, до золотистого кольору. Після охолодження, посипати цукровою пудрой.

Відео рецепт 👇