домашнє Печиво з журавлиною

ДУЖЕ-ДУЖЕ СМАЧНЕ ПЕЧИВО З ЖУРАВЛИНОЮ🍪 Рада, що спробувала такий рецепт🥰 і вам раджу))) ідеально зі склянкою молока, кави.. правда, дуже смачне! Ідеально для майбутніх вихідних🥰 Бачу, що багато хто зберігає рецепт, але не ставить лайк 👉🏻❤️ не забувайте, будь ласка, про це🙏🏻 Як зробити домашнє Печиво з журавлиною рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

в’ялена журавлина 100г
вершкове масло-150г
цукрова пудра 55г
борошно пшеничне 225г
крохмаль кукурудзяний 2ч.л

домашнє Печиво з журавлиною покроковий рецепт

1. Масло заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно стало м’яким, включити духовку розігріватися до 180гр. Половину журавлини подрібнити в блендері або дрібно нарізати. Збити міксером цукрову пудру з вершковим маслом до пишної світлої маси. Змішати борошно з крохмалем, додати клюквуи і масляну суміш, замісити тісто, воно має зібрати в тугий куля, не розсипатися на маленькі кусочки.
2. Якщо сухе, можна чуууууть додати води. Розкачати тісто між двома листами пергаменту в пласт товщиною 0,5 см і перенести на деко. Зняти верхній шар паперу і вирізати печиво формою для вирізки. Якщо у вас немає форми, то використовуйте звичайний стакан діаметром 6 см.

3. Акуратно видаліть надлишки тіста (я його знову скачати в кулю і так само вирізала печиво, поки тісто не закінчиться), краю зробіть акуратно рівні)) нанести на печиво малюнок. Випікати печиво з журавлиною 12-14мин до легкого рум’яного кольору (мені знадобилося 18мін, перевіряйте по готовності самі). Зберігати таке печиво можна до 2 тижнів😉 Приємного апетиту!☺️

Відео рецепт 👇