Як зробити домашнє печиво з журавлиною і білим шоколадом рецепт. Продовжуємо збагачувати життя печенюшками 😅 Печиво вийде в міру хрусткому, неймовірно вершковим і з приємною журавлиною кислинкою.
Інгредієнти
– м’яке вершкове масло 110 гр.,
– цукор 70 гр.,
– яйце куряче-1шт.,
– борошно пшеничне высш. сорт 240 гр.,
– розпушувач 0,5 ч. ложки,
– щіпка солі,
– журавлина сушена 100 гр.,
– білий шоколад 80 гр.
Домашнє печиво з журавлиною і білим шоколадом покроковий рецепт
1. М’яке масло збиваємо разом з цукром до пишності, потім додаємо яйце. Коли суміш стане однорідною додаємо журавлину, половину шоколаду (порізати на дрібні шматочки) борошно, сіль і разрыхлитель.
2. З тіста формуємо ковбаску діаметром 3-4 див Прибираємо в холодильник на 1-2 ч.
3. Коли рулет охолоне, нарізаємо його на шматочки 1 див. Випікаємо при 180°C 7-8 хв. Готове печиво можна покрити смужками білого шоколада.