Домашнє тісто для печива з начинкою в духовці простий рецепт в духовці.
Інгредієнти
250 г вершкового масла або маргарину (кімнатної температури)
1 склянку цукрового піску
2 яйця
1 пачка ванілі
1 пачка розпушувача
Борошно приблизно 5 склянок
Начинка:
Маленька миска подрібнених волоських горіхів
1 чайна ложка какао
Маленька миска нарізаної кураги
1 чайна ложка куркуми
білий шоколад
1 столова ложка какао
шоколадні стружки
Домашнє тісто для печива з начинкою в духовці покроковий рецепт
1. Для тіста перемішати всі інгредієнти, крім борошна. Потім, потроху додаючи борошно замісити м’яке тісто, яке не липне до рук. Ділимо на 4 частини. В перше тісто додаємо ч. ложку какао і волоські орехи.
2. По друге курагу і куркуму. В третє какао і крупно нарізаний білий шоколад. В четверте шоколадну стружку. Добре перемішати всі 4 теста.
3. Загорнути в харчову плівку, якщо збираєтеся готувати відразу, то можна потримати в морозилці 15 минут.
4. Нарізати, викласти на деко з папером для випічки, готувати в духовці при 180 градусів до золотистого цвета.
Відео рецепт 👇