Як зробити домашнє вівсяне печиво з пластівців з родзинками простий рецепт в духовці. З усіх печива світу мій чоловік обов’язково вибере вівсяне))) чому я дуже рада) вівсяне печиво для мене – безпрограшний варіант. Печу кожен раз по-різному, але кожен раз виходить смачно))) цього разу додала кориці і цедру апельсина, поки зима і зимові аромати в пріоритеті.
А ще родзинки, кисло-солодкий, трохи притушила його у вершковому маслі, він став м’який м’який і відмінно вписався в цю історію. Будете піч, відсаджуйте печиво на значній відстані один від одного, вона розпливається при випічці. Не поспішайте знімати печиво з дека, гаряче – воно крихке і ламке, дайте йому охолонути. Родзинки можна замінити на в’ялену журавлину.
А ще родзинки, кисло-солодкий, трохи притушила його у вершковому маслі, він став м’який м’який і відмінно вписався в цю історію. Будете піч, відсаджуйте печиво на значній відстані один від одного, вона розпливається при випічці. Не поспішайте знімати печиво з дека, гаряче – воно крихке і ламке, дайте йому охолонути. Родзинки можна замінити на в’ялену журавлину.
Інгредієнти
На 20 шт
100 гр вершкового масла кімнатної температури
100 гр коричневого цукру
40 гр білого цукру
1 яйце ІЗ
100 гр пшеничного борошна в/с
150 гр вівсяних пластівців
1 чл кориці
1 чл розпушувача
1/4 чл солі
Цедра 1 апельсина
60 гр родзинок
Домашнє вівсяне печиво з пластівців з родзинками покроковий рецепт
1. Масло збити з цукром і яйцем у світлий пишний крем. Додати борошно, пластівці, цедру, корицю, сіль і розпушувач, размешать.
2. Родзинки промити, обсушити, прогріти в сотейнику з маленьким шматочком вершкового масла протягом 2-3 хв до набухания.
3. Вмішати в тісто. Столовою ложкою, змоченою у воді або вологими руками викласти на деко на значній відстані один від друга.
4. Випікати при 180 гр 15 хв. Дати охолонути, зняти з дека. Приємного апетиту)))