Дуже шоколадний торт брауні

Як смачно зробити Дуже шоколадний торт брауні простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Забігаючи дуже вперед, це – не брауні, я не знаю як це назвати… торт?! Ні, там немає прошарків і крему…пиріг?! Нешта дуже просто…назвати брауні? Але брауні, бачачи це, нервово курить одну за одною🤣 Вирішуйте самі, що це🙏🏻, але повірте, це неймовірно!!!!! Дуже шоколадний! Так і залишимо! Ще я повинна вам сказати, що він без борошна…пшеничного. В її складі немає ні грама. У складі є багато шоколаду, багато смаку і, як тільки перший шматочок торкнеться вашого рота, ви більше ніколи не будете їсти брауні. Гарантую😅

Інгредієнти

Для форми в 20см (!!!!!)

▪️200гр гіркого шоколаду
▪️200гр вершкового масла
▪️4 великих яйця
▪️50гр оч міцного завареної кави
▪️160гр цукру
▪️130гр мигдальної муки (у мене на цей раз був мікс 90 мигдальної і 40 волоського горіха)
▪️ванілін
▪️1ст.л какао
▪️щіпка солі
▪️морозиво для подачі

Дуже шоколадний торт брауні покроковий рецепт

1. Яйця збити з цукром і сіллю. Збивати до збільшення маси в три рази (це важливо). Поки яйця збиваються, розтопіть шоколад з вершковим маслом, можна це зробити в мікрохвильовці, можна на водяній бане.

2. Додайте в масло і шоколад міцна кава – перемішайте. У збиті яйця, додайте какао, горіхову борошно, ванілін і шоколадно-олійну суміш. Все добре перемішайте і вилийте у форму змащену маслом і обсипану мукой.

3. Якщо форма роз’ємна – застеліть дно пергаментом. Випікати при 180С 30-35 хвилин. Остудити, посипати какао і подавати з мороженым.