Двошаровий чізкейк Сан-Себастьян Банан Шоколад простий рецепт 🍌🍫 Як по мені, так це два ідеально поєднуються один з одним продукту. Чізкейк вийшов дуже смачний, цікавий і ніжний.
Інгредієнти
Нам треба на чізкейк 18-20 см:
Сирний сир – 500 гр
Цукор – 120 гр
Вершки 33% – 250 гр
Яйця – 3 шт
Крохмаль – 25 гр
Какао – 2 чл
Шоколад – 50 гр
Банан – 100 гр
Двошаровий чізкейк Сан-Себастьян Банан Шоколад покроковий рецепт
1. Все як завжди дуже просто і швидко. Сирний сир кімнатної температури змішати з цукром, вершками 33%, яйцями і перемішати віночком або міксером на мінімальній швидкості. Додати крохмаль і ще раз перемішати. Розділити тісто на дві рівні части.
2. Збити банан до стану пюре (виделкою розім’яти не вийде, нам не потрібні шматочки банана) і додати в одну частину. Розтопити шоколад (молочний або гіркий, на ваш смак) додати в другу частину тіста і туди ж 2 чайні ложки какао, перемішати. Форму застелити пергаментом: дно і по бокам.
3. Вилити спочатку шоколадне тісто, так як воно трохи густіше і розрівняти. Зверху вилити бананове тісто і теж розрівняти. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці до 190 градусів 25 хвилин Потім збільшити до 230 градусів і пекти ще приблизно хвилин 10.
4. Всього випікати +- 35 хвилин, орієнтуйтеся по своїй духовці. Верх повинен трохи підрум’янитися і чізкейк повинен ‘тремтіти’ Залиште остигати при кімнатній температурі, а потім приберіть в холодильник на 6-7 годин для стабилизации.
5. Насолоджуйтеся! Пс. чізкейк можна зберігати в морозилці. Просто розріжте на порції, перекладіть в контейнер і приберіть в морозилку. Зберігати можна близько месяца.
Відео рецепт 👇