Проста запеканочка😀 Нерегулярна рубрика «я і сніданок» поступово стає дедалі регулярніше. З запеканками у мене дуже складні стосунки🤔 до останнього часу не розумів і не сприймав це блюдо. Як зробити дитячу запіканку з сиру з манкою в духовці рецепт. Від слова зовсім, можливо це дитяча травма з садочка, коли під виглядом запіканки подавали якусь масу, дитячий ранковий корм😤
⠀
Недавно все змінилося і флюгер від «як це можна» став поступово повертати в бік «а це смачно”😋 Тепер не інакше, як запеканочка, саме так в зменшувально-ласкательной формі я не називаю даний вид завтрочков. І настав той момент, коли я набрався сміливості і зробив свою першу запеканочку. І вона вийшла прекрасна😍
⠀
До чого весь цей спіч, а до того, що є ще багато речей, страв, місць та інших дійств, які я/ми не приймаємо виходячи з неправильного досвіду. І деколи варто дати їм другий шанс. Точка, дипломований психолог закінчив свою промову🙃
⠀
Недавно все змінилося і флюгер від «як це можна» став поступово повертати в бік «а це смачно”😋 Тепер не інакше, як запеканочка, саме так в зменшувально-ласкательной формі я не називаю даний вид завтрочков. І настав той момент, коли я набрався сміливості і зробив свою першу запеканочку. І вона вийшла прекрасна😍
⠀
До чого весь цей спіч, а до того, що є ще багато речей, страв, місць та інших дійств, які я/ми не приймаємо виходячи з неправильного досвіду. І деколи варто дати їм другий шанс. Точка, дипломований психолог закінчив свою промову🙃
Інгредієнти
На 20 см форму
— 140 г м’якого сиру
— 300 г 5% звичайного сиру
— 50 р цукру
— 20 г манної крупи
— 4 жовтки
— цедра 1 лайма чи лимона
— ванільний екстракт
— сметана за смаком
— ягоди
— міксер
Дитяча запіканка з сиру з манкою в духовці покроковий рецепт
1. Розітріть жовтки з цукром міксером до побіління маси. Додайте сир, манку, цедру і пару крапель ванільного екстракту і перемішайте, накрийте масу плівкою і залиште на 30 мин.
2. Перекладіть масу в форму у форму, покриту пергаментом, фольга не дуже підходить, сильно прилипає і ставати з запеканочкой єдиним цілим. Поставте в духовку, розігріту до 160 гр на 1 годину, потім збільште температуру до 170 і тримайте до золотистости.
3. Запіканку можна їсти гарячою, але оптимально це дати їй охолонути ніч і насолодитися прохолодним получизкейком вранці. Як топінгів використовуйте фрукти і сметану.