Фарширована свиняча вирізка в духовці від Гордона Рамзі

Як смачно зробити Фарширована свиняча вирізка в духовці від Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

1 кг свинячої корейки для запікання, очищеної від шкіри
175 р сиру Манчего, дрібно нарізаного
150 г мембрильо
2 гілочки шавлії
Оливкова олія для посипання
1 головка часнику, розрізана горизонтально навпіл
1 гілочка чебрецю
200 мл хересу середньої сухості
Морська сіль і мелений перець

Фарширована свиняча вирізка в духовці від Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 220 °C / Газ 7. Викладіть вирізку шкірою вниз на обробну дошку і нарізати м’якоть на три чверті вздовж зверху донизу. Розкрийте м’ясо, щоб сформувати довгий прямокутник, і приправте сіллю і перцем. Розкладіть скибочки сиру і філе по центру мяса.
2. Зверху посипте листям 1 гілочки шавлії і скрутіть м’ясо, щоб покрити начинку. Обв’яжіть м’ясо ниткою з інтервалом 3 см по всій довжині. Покладіть чебрець і залишився шавлія на деко для запікання разом з часником. Викладіть свинину зверху шкірою вверх.
3. Збризніть оливковою олією і щедро приправити сіллю і перцем. Поставте деко для запікання в попередньо розігріту духовку і готуйте 20 хвилин, поки шкірка не стане хрустким і золотистим. Зменшіть температуру духовки до 180 ° / Газ 4 і готуйте ще 50 хвилин, поки свинина не буде прожарена.
4. Вийміть свинину з форми і відкладіть на сервірувальне блюдо для відпочинку. Поставте деко на плиту. Влийте херес і доведіть до кипіння, зіскрібаючи шматочки, застряглі на дні формы.
5. Зменшіть вогонь, роздушіть часник і видаліть зелень. Додайте залишилися соки з м’яса. Перед подачею на стіл наріжте свинину товстими скибочками, процідіть соус і полити їм мясо.