Як приготувати Фаршировані кабачки барила з фаршем та сиром у духовці рецепт простий. Я обожнюю кабачки і все, що з них приготовлено😋 Але цей рецепт підкорив моє ❤.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 гр: 87/13,4 /2,4 /2
курячий фарш або філе 500 гр.;
кабачок 2-3 шт.;
сир 80-100 гр;
яйце 1 шт.;
помідор 1шт;
зелень, зелений лук;
часник 1-2 зубчики.
Фаршировані кабачки барила з фаршем та сиром у духовці покроковий рецепт
1. Кабачки нарізаємо на шматочки висотою приблизно 5 см, щоб вийшло 6-8шт. ⠀⠀Вичищаємо ложкою серединки, але залишаємо повноцінне дно (як кошики). ⠀⠀
2. Додаємо до курячого фаршу (мелконарезанному філе) яйце, помідор, зелень і часник, сіль і спеції (можна додати подрібнені серединки кабачка). ⠀⠀
3. Перемішуємо і фаршируємо кабачки, зверху посипаємо сиром. Або посипаємо сиром хвилин за 10 до повного приготування. Запікаємо 25-30 хвилин при 200 градусах. Це бомба!!!! Смачно!!!
Відео рецепт 👇