Як смачно зробити Фаршировані курячі грудки зі шпинатом і сиром фета простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
🍇4 курячі грудки без шкіри і кісток
🍇2 чайні ложки паприки
🍇1 чайна ложка орегано
🍇1 чайна ложка часникового порошку
🍇½ чайної ложки цибульного порошку
🍇½ чайної ложки солі
🍇¼ чайної ложки чорного перцю
🍇2 столові ложки оливкової олії
Для начинки
🍇140 гр. замороженого нарізаного шпинату, розмороженого, вичавленого у сухому вигляді
🍇½ склянки раскрошенного сиру фета
🍇¼ склянки сиру рікотта
🍇2 столові ложки нарізаної зеленої цибулі
🍇2 подрібнених зубчики часнику
🍇½ чайної ложки сушеного кропу
Фаршировані курячі грудки зі шпинатом і сиром фета покроковий рецепт
1. Розігрійте духовку до 200 Гр. Обсушіть курку паперовим рушником. Зробіть горизонтальний надріз в самій товстій частині курячої грудки, щоб вийшов кишеню, але не до кінця. У невеликій мисці змішайте паприку, орегано, часниковий порошок, цибульний порошок, сіль і перец.
2. Приправте курячу грудку і руками натріть з обох сторін. У невеликій мисці змішайте шпинат, 2 сиру, зелений лук, часник і кріп. Рівномірно начиніть сумішшю курячу грудку, потім з допомогою пари зубочисток закрийте кожен карман.
3. Розігрійте велику сковороду, яка підходить для духовки на середньому вогні. Додайте оливкову олію, потім покладіть фаршировану курку і злегка обсмажте до золотистого кольору, приблизно по 3-4 хвилини з кожного стороны.
4. Відправити сковороду в духовку і запікати без кришки до готовності, близько 15-18 хвилин. Смажте ще 1-2 хвилини, якщо необхідно, щоб шкіра подрумянилась.