Фарширований болгарський перець фаршем, рисом і картоплею простий рецепт. Добрий вечір всім. Так ви просили не солодкі рецепти, тепер прошу любити і жалувати 😁 І так я так готую перчики, так це суп, так це смачно, та я знаю що ви так не готуєте або готуєте! Я ділюся своїм рецептом, не нав’язую його, просто ДІЛЮСЯ, кому треба той збереже, а кому ні може пройти повз.
Інгредієнти
700 гр дрібних болгарських перчиком
350 гр фаршу
50 гр рису
Сіль і перець за смаком
1 яйце
1 Морква
1 цибулина
Болгарський перець для засмажки
600 гр картоплі
2 ст л Томатної пасти
Спеції (я використовувала куркуму, паприку, сушений імбир, сіль у мене була з зеленню, можна використовувати звичайну і перець за смаком).
Фарширований болгарський перець фаршем, рисом і картоплею покроковий рецепт
1. Фарш змішуємо з яйцем, сіль, перець і рисом. Перчики очищаємо і фаршируємо. Цибулю, моркву, перець нарізаємо і обсмажуємо на олії (можна відразу це зробити в каструлі).
2. Додаємо до засмажки сіль і спеції, перемішуємо. Томатну пасту змішати з невеликою кількістю води і додаємо до засмажки. Далі туди ж відправляємо картоплю і перчики.
3. Заливаємо водою. Варимо на середньому вогні до готовності картоплі. Прибираємо з вогню і подаємо до столу, посипаємо зеленню за бажанням. Це дуже просто готується, але й дуже смачно виходить 🔥
Відео рецепт 👇