я Хотіла зробити фаршировані перці по-радянськи, але прочитавши тех. карти, вирішила зробити ще краще 😂 В цьому вся я☺️ Фарширований перець болгарський радянських часів простий рецепт. Дай мені що-небудь виправити )) Тому пропоную вам мою, поліпшену версію фаршированих перців. Це 💥🔥 А в особливо просунутих кулінарів, хочу поцікавитися: чи знаєте ви оригінальний рецепт ?що я змінила ( ну крім граммовок)
Інгредієнти
Зберігайте «перці фаршировані» на 5 шт:
⠀
Фарш ~300 гр ( у мене було філе і стегно індички 50:50)
Перці (досить великого розміру) 5 шт;
Рис відварений 150 гр;
Цибуля ріпчаста 1 шт;
Сіль/перець за смаком
⠀
Для соусу:
Томатна паста 1 ст л;
Сметана жирна 3 ст л;
Борошно 1 ст л;
Цибуля 1 шт;
Фарширований перець болгарський радянських часів покроковий рецепт
1. насамперед підготуйте перці. Промийте, Зріжте плодоніжку і вийміть насіння. У сковороді обсмажте до м’якості на середньому вогні цибулини ( і ту що для соусу і ту, що піде у начинку); Обсмажену цибулю розділіть навпіл. Одну частину збийте блендером в кашку, з невеликою кількістю води і додати до фаршу. Другу відкладіть в окрему пиалу.
2. До фаршу додайте рис, трохи води, сіль, перець і як слід вимісіть. Консистенція фаршу повинна бути трохи м’якше, ніж на котлети і при цьому не рідка. Начиніть перці начинкою. Викладіть В глибоку каструлю засмажену цибулю (той що залишився в піалі), зверху начинені перці і налийте трохи води (Буквально на 2 пальця від дна каструлі.)
3. Посоліть і за бажанням додайте лавровий лист. Накрийте кришкою і тушкуйте 20 хвилин на середньому вогні; вода не повинна сильно вирувати. Потім переверніть перці на іншу сторону і тушкуйте ще 15 хвилин. ⠀ Далі, злийте бульйон, який у вас утворився в процесі тушения.
4. Обсмажте столову ложку томатної пасти в окремій сковороді, щоб вона розкрила краще свій смак і аромат. В окремій піалі змішайте борошно, сметану і поступово вливайте бульон.
5. Розмішуйте грудочки віночком; Злийте вийшов соус на томатній пасті перемішайте ще раз і посоліть. Отриманою масою залийте перець і тушкуйте ще 10 хвилин на мінімальному вогні під крышкой.