Як зробити Фундучное печиво веганську в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
20 гр насіння льону (перемолоти)
45 гр вода
10 гр сік лимона
80 гр сироп з топінамбура
120 г борошно з фундука (або подрібнений на борошно фундук)
5 гр розпушувач
150 гр крупно порізану фундук (в саме печиво)
+
30 гр крупно порізану фундук (для посипання зверху вже сформоване печиво)
Фундучное печиво веганську покроковий рецепт
1. Об’єднайте перемелене насіння льону з усіма рідкими інгредієнтами. Залиште на 5-10 хвилин. Об’єднайте всі сухі інгредієнти крім 30 гр порубаного фундука, який ми викладемо на вже сформований печиво сверху.
2. В сухі інгредієнти влийте рідкі і перемішайте до однорідної консистенції. Сформуйте печиво і викладіть зверху крупно порізану фундук (30 гр).
3. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці при 175 градусах 20-25 хвилин. Після охолодження печиво можна занурити в шоколад.