Гарбузове булочки на дріжджах з корицею

У стрічці вже миготить новорічний настрій. Дівчатка вже готують різдвяні штоллени і кекси, новорічні пряники і печиво. Осінні фотографії поступово починають сходити на немає. А у мене тут ще один смачний рецепт 🥮 і я ще не готова, з гарбузами розлучитися!🧡🍁😁 Як зробити смачні Гарбузове булочки на дріжджах з корицею рецепт простий в духовці.
Ці булочки неймовірно смачні, повітряні, м’які і пряні. Навіть нелюбителі гарбуза будуть у захваті! Тим більше смак гарбуза в булочках зовсім не відчувається, а колір і розріз ( внутрішній світ булочки) виходить дуже красивий і яскравий. Готуємо… Для початку треба запекти гарбуз і зробити гарбузове пюре , можна запекти в духовці, можна приготувати в мультиварці на пару. Потім пробити блендером в пюре.

Інгредієнти

Тісто:
170 гр теплого молока
150 гр гарбузового пюре
1 ст л меду
2 ч л сухих дріжджів
Щіпка солі
Щіпка мускатного горіха
400-450 гр борошна
40 гр вершкового масла кімнатної температури.

Начинка:
50 гр вершкового масла кімнатної температури
100 гр коричневого цукру
1ч л кориці

Глазур:
Вершкове масло + мед .

Гарбузове булочки на дріжджах з корицею покроковий рецепт

1. Тісто: Гарбузове пюре, молоко, мед перемішати віночком, влити вершкове масло розтоплене і охолоджене . З’єднати борошно, сіль, мускатний горіх, дріжджі Додати в три етапи сухі інгредієнти в рідкі і замісити тісто. Сформувати шар.
2. Миску змастити маслом , покласти тісто, закрити плівкою і залишити хвилин на 30-40 хв, поки тісто не збільшиться в два рази. Для начинки змішати цукор з корицею. Коли тісто підійшло, розкачати його в прямокутник товщиною близько 1 см, акуратно змастити тісто вершковим маслом і посипати цукром з корицей.
3. Скачати рулет, нарізати на порційні булочки. Вільно розподілити на деку. Або як у мене в формі. Накрити плівкою і дати булочкам збільшитися в розмірі в 2 рази. Хвилин 30. Розігріти духовку до 180*. Випікати приблизно 20-25 хв. Гарячі булочки змастити глазур’ю ( мед + вершкове масло)