Гарбузовий пиріг зі згущеним молоком з листкового тіста в духовці

Гарбузовий пиріг зі згущеним молоком з листкового тіста в духовці простий рецепт. Моя форма діаметром 26 см, висотою 5 див.

Інгредієнти

Гарбузове пюре 320 р
Згущене молоко 170 р
Яйце 3 шт
Цукор 50 г
Борошно 70 р
Цедра 1лімона
Кориця 1ч.л
Листкове тісто 1пласт.

Гарбузовий пиріг зі згущеним молоком з листкового тіста в духовці покроковий рецепт

1. Для того щоб зробити гарбузове пюре потрібно гарбуз порізати на великі шматки і запекти в духовці протягом години. Потім ложкою выскрести м’якоть і пробити блендером. Тісто розкачати і викласти у форму.
2. Дно злегка проткнути виделкою в декількох місцях. Готуємо начинку. Змішуємо гарбузове пюре, згущене молоко, яйця, цедру, корицю і цукор. міксером доводимо до однородности.
3. Додаємо борошно і знову збиваємо. Викладаємо начинку у форму з тестом. Запікаємо 45-50 хвилин при 180 гр. Дістаємо з духовки і даємо пирогу охолонути 2 години. Після цього можна нарезать.