Голландські булочки Тигрові

Дуже симпатичні Голландські булочки Тигрові рецепт простий. Їх готують з цікавим рисовим покриттям, яке в процесі випікання тріскається і створює красиву хрустку скоринку в мальовничих тріщинках.

Інгредієнти

Опара:
•80 г води
•80 г борошна
•5 г свіжих дріжджів
Змішати, залишити до збільшення удвічі.

Тісто:
•50 г Левито Мадре
•90 г молока
•15 г цукру
•3 г солі
•185 г пшеничного борошна
•20 г рослинного масла

Рисове покриття:
•40 г рисового борошна
•55-70 г води
•щіпка солі
•1 ч. л. ложка цукру
•5 г свіжих дріжджів
•1 ч. л. рослинної олії

Голландські булочки Тигрові покроковий рецепт

1. Левито Мадре порвати на шматочки, залити молоком на 10 хв. З’єднати з неї опарою, перемішати. Додати інші інгредієнти, крім олії. Заміс до гладкості. В кінці внести частинами рослинне масло, повністю вмішати в тісто. Бродіння 1.5-2 години, з одного обминкой через 40-50 хв від початку бродіння. ⠀

2. Формування: Выброженное тісто поділити на 6-7 шматочків (по 75 або 85 г). Зробити попереднє округлення, залишити на 10-15 хв. ⠀ Сформовать круглі булочки, викласти на деко, накрити харчовою плівкою. ⠀ Розстойка близько 50-60 хв при кімнатній температурі. Булочки збільшаться в розмірі в 1,5-2 рази, будуть повітряними при натисканні пальцем. Але не на межі перерасстоя (як булочки для гамбургерів), інакше не так красиво потрескаются.

3. Рисове покриття: Поки булочки на расстойке – зробити масу для покриття. У мисці змішати теплу воду, дріжджі, цукор, сіль, масло, рисову муку. Консистенція -тісто для оладки, спадає з ложки. Густоту можна змінити – додати трохи більше рисового борошна або води. Намазки накрити, залишити підходити хвилин на 20-30. Підійшли булочки акуратно покрити намазкой з усіх боків. Покриття не тонка. ⠀ Випікати в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці ~ 30 хвилин. Мої трохи сильніше засмагли, поки я Дашу вкладала на денний сон 🙈

Відео рецепт 👇