Горіховий торт з волоськими горіхами, карамеллю і вершково-сирним кремом

Як смачно зробити Горіховий торт з волоськими горіхами, карамеллю і вершково-сирним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Торт Міцний горішок

Інгредієнти

Тісто:
2 яйця
175г тростинного цукру
130г волоського горіха
цедра 1 лимона
щіпка солі
230-240г борошна
10г розпушувача

Карамель:
100г тростинного цукру
90г вершки 33%
40г вершкового масла
щіпка солі
40г волоського горіха

Крем:
270г сирного сиру
270г вершків 33%
200г сметани 30-40%
80г цукрової пудри
кави 3в1

Горіховий торт з волоськими горіхами, карамеллю і вершково-сирним кремом покроковий рецепт

1. В чаші змішайте яйця, цукор, подрібнені горіхи, цедру і сіль, перемішайте і введіть частинами борошно з розпушувачем. Решту можна висипати на стіл і замісити тісто, загорнути у плівку і дати відпочити 30-40 мин.
2. Після розкачати тісто на тонкі коржі і запекти в духовці при 180 градусах ~8 хв (орієнтуйтеся на колір коржів, вони повинні бути рум’яними і потемніти). Після випічки коржі будуть твердими, але після просочення торт стане мягким.
3. Для карамелі цукор нагрійте на середньому вогні (можна додати трохи води), коли розплавиться влити гарячі вершки і введіть масло, уварите карамель 5-6 хв на невеликому вогні, зніміть з плити і додайте сіль і подрібнені горіхи, остудіть. Для крему потрібно просто змішати всі інгредієнти в чаші і збити міксером до однорідності, додати пакетик кави. Збираємо торт.