Горілий чізкейк Сан-Себастьян рецепт простий в духовці. Знаменитий іспанський чізкейк, який спеціально готують до підгорілої скоринки. Я довго відкладала його приготування. Чесно, дуже сумнівалася. Виявилося марно, чізкейк дуже смачний, особливо, на третій день:)
Інгредієнти
Сирний сир 600 г
Вершки 33% 320 р
Яйця З 3 шт
Кукурудзяний крохмаль 25 р
Цукор 110 р
Лимонний сік 10 р
Ваніль трохи для смаку
Горілий чізкейк Сан-Себастьян покроковий рецепт
1. Все змішати міксером на низьких обертах. Підготувати форму 18 -19см: кільце обернути фольгою, поставити на деко, зверху викласти в 2 шари зім’ятий пергамент.
2. Якщо занадто стирчить, підрізати. Вилити масу. Поставити в розігріту духовку до 220С на 35 хвилин (тут залежить від вашої духовки). Ставте на другий рівень сверху.
3. Через час, скоринка повинна підігріти, а середина трястися. Остудити при кімнатній t, чізкейк стане нижче!!! Прибрати в холодильник на ніч. Полити шоколадом з сливками.
Відео рецепт 👇