Як смачно зробити Грушу запечену в духовці з сиром з цвіллю і медом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Десерт на раз-два-три – груші, запечені з сиром. Елементарний десерт або елегантна закуска під винце. Ну ладно, на рахунок елегантності я прибрехав, але точно буде смачно. Весь цинус кінцевого страви максимально залежить від якості ваших інгредієнтів. Сім раджу зробити контрольний кусь, щоб не розчаруватися.
Інгредієнти
На 2-4 порції
– 2 смачні груші
– 100 г горгонзоли або іншого сиру з цвіллю
– 20-30 мл меду
– 2-3 гілочки чебрецю
– жменю подрібненого мигдалю
– форма для запікання
Груша запечена в духовці з сиром з цвіллю і медом покроковий рецепт
1. Раполовиньте груші, чайною ложкою видаліть серцевину. Викладіть 1/2 горішків, додайте сир, присипте залишилися горішками і тимьяном.
2. Розташуйте груші у формі і відправте в духовку, розігріту до 180 гр, на 20 хв. Час може змінюватись в залежності від розміру ваших груш.
3. Дістаньте, дайте трохи охолонути, перекладіть на тарілку, полийте медом і подавайте на стол.
Відео рецепт 👇