Рулет Гарбуз-шоколад

Як зробити смачний Рулет “Гарбуз-шоколад” рецепт простий🍫

Інгредієнти

Тісто
Яйця – 3 шт
Гарбузове пюре(просто відварити або запекти гарбуз і пробити блендером ) – 170 р
Цукор – 170 г
ванільний Цукор – 10 г
Борошно – 80 г
Какао – 20 г
Вершки 33-35% – 20 р
Спеції (кориця, імбир, мускатний горіх, гвоздика, запашний перець) – 1,5 ч. л.
Розпушувач – 8 р
Сіль щіпка

Крем
Сирна маса (сирок) – 180 р
Сирний сир – 200 г
Цукрова пудра – 30 р
Ваніль (екстракт, паста, стручок)
Вершки 33-35% – 60 г

Глазур
Шоколад темний – 100 г
Вершки 33-35% – 100 р
Шоколад і посипання для декору

Рулет Гарбуз-шоколад покроковий рецепт

1. Тісто
1. Яйця збити з цукром і ваніллю в пишну масу.
2. Додати пюре, збити. Змішати борошно, сіль, спеції, розпушувач. Все разом збити.
3. Розділити тісто на дві частини, в одну додати какао і вершки.
4. Деко застелити пергаментом, вилити тісто хаотично (якщо використовувати силіконовий килимок для рулету, то його треба просто змастити маслом).
5. Випікати корж в розігрітій до 180С духовці 15-20 хв (до сухої сірники).
6. Чисте кухонний рушник збризнути водою, покласти на нього новий пергамент, перевернути готовий корж і акуратно зняти папір, на якій випікали.
7. Щільно згорнути рулет з рушником і пергаментом, залишаємо остывать.
2. Крем
1. Збити холодний сир, сирну масу, цукрову пудру і перемішуємо.
2. Збити на низьких обертах, додати ваніль і вершки, знову взбить.
3. Глазур
1. Розгорнути корж (дуже акуратно), змастити кремом, згорнути, загорнути плівкою, прибрати в холодильник на пару годин.
2. Нанести зверху шоколадну глазур, посипати тертим шоколадом і посыпкой.