ПП Торт Наполеон на сковороді

Як приготувати смачний ПП Торт Наполеон на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

Для «коржів»
3 яйця
3 стл кукурудзяної крохмалю
ванілін
підсолоджувач за смаком (у мене сироп топінамбура 30 мл)

Для крему:
300 мл будь-якого молока
30 Гр сухого молока
1 стл крохмаль кукурудзяний
підсолоджувач за смаком (у мене сироп топінамбура)

ПП Торт Наполеон на сковороді покроковий рецепт

1. Для «коржів»
Все змішати віночком і випікати млинці на сковороді з двох сторін, у мене вийшло 6 повноцінних млинчиків і ще один супер міні млинець для крихт зверху. Тепер кожен млинець сушимо в мікрохвильовці 1-1,20 хв кожен окремо (виходять сухі коржики).можна їх попередньо обрізати, а потім підсушити ,щоб було ровно.
2. Все змішати блендером, можна варити помішуючи на повільному вогні до густоти, а можна в мікрохвильовці 3,5 хвилини ,але кожну хвилину діставати і перемішувати 👆🏻може більше або менше часу знадобитися – але не дуже густо!

3. Все ! Збираємо тортик і на ніч в холодильник ) можна їсти 😋 я ваніль і в крем додала ! Дуже смачно 😋 тортик виходить маленький !

Відео рецепт 👇