Хліб багет з часником, сиром і зеленню в духовці домашній

Хліб багет з часником, сиром і зеленню в духовці домашній простий рецепт. Якщо мене запитають про п’ять улюблених своїми домочадцями страв – це точно увійде в рейтинг п’яти, і в перших рядах – «запечена з часником, зеленню і сиром БАГЕТ»!
Не знаю, як інші, а я роблю це так:

Інгредієнти

Багет

НАЧИНКА:
сир будь
вершкове масло (м’яке)
зелень будь-яка
часник

Хліб багет з часником, сиром і зеленню в духовці домашній покроковий рецепт

1. Моєму + чистимо + трьом + видавлюємо + ріжемо=перемішана виделкою начинка. Багет 🥖 (можна цілий, але я для зручності розрізаю навпіл) надрізаю під кутом, так шматочки будуть більше і начиняю, верх теж можна намазати залишками начинки.

2. І всю цю красу загортаю повністю у фольгу. Ставлю в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин, потім розкриваю краї фольги (виходить човник) і підрум’янюю до золотистої скоринки ще хвилин 7-10.

3. До такого багету салат з помідорів, огірків і зелені і… пальчики оближеш! Нормальний вечерю (якщо б не мужики зі своїм м’ясом)!