Хлібні коржі на дріжджах в духовці

Як смачно зробити Хлібні коржі на дріжджах в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

борошно 1 кг,
вода тепла 30-40 градусів, 700 мл,
дріжджі сухі 10 гр.,
олія рослинна 50 мл,
цукор 1 ч. л. з гіркою
сіль 1,5 ч. л. з гіркою
яйце 1 шт.,
кунжут

Хлібні коржі на дріжджах в духовці покроковий рецепт

1. Частина води наливаємо в миску, додаємо цукор і дріжджі. Перемішуємо і залишаємо до підняття «шапочки». Потім в миску з борошном, додаємо масло, сіль , виливаємо опару і підливаючи воду, замішуємо тесто.

2. Тісто має вийде рідким, за рахунок цього м’якуш у хліба буде злегка влажноватым, як і має бути у цих коржів. Тісто має добре піднятися, приблизно в три раза.

3. Потім руками, добре змоченими водою , тісто ділимо на 4 частини, кожну частину викладаємо на гарячий деко, формуємо коржик теж мокрими руками, змащуємо яйцем, посипаємо кунжутом і ставимо в розігріту до 180-200 градусів духовку.

4. Випікаємо до готовності, приблизно хвилин 15. Потім загортаємо в рушник і даємо охолонути. Обов’язково спробуйте приготувати, нам смачно, нехай буде смачно і вам.

Відео рецепт 👇