Холодний томатний суп гаспачо з огірками, перцем і часником простий рецепт.
Інгредієнти
Томати свіжі 1-2 шт
Томати у власному соку 4 шт
Червоний цибуля-1/2 шт
Часник 3 зубчики
Базилік – 2 гілочки
Болгарський перець 1 шт
Огірок 2 шт
Винний оцет 1 ч. л
Оливкова олія-2 ч. л
Сіль за смаком
Холодний томатний суп гаспачо з огірками, перцем і часником покроковий рецепт
1. Частина інгредієнтів ми подрібнити в блендері, іншу частину я ріжу кубиками, мені здається так смачніше! (Ви можете і все в блендері). Томати, червоний лук, часник, томати у власному соку і листя базиліка подрібнюємо в блендере.
2. Болгарський перець і огірок нарізаємо дрібним кубиком, перекладаємо в тарілку. Заливаємо нашим томатним бульйоном, додаємо оцет, сіль, якщо томати не досить солодкі, то ще цукру і оливкову масло.
3. Перемішуємо і можна подавати. При подачі прикрасив смаженої креветкою! Уля-ля, то що треба у спекотне літо! Приємного аппетита.
Відео рецепт 👇