Хрустка курка в соусі теріякі на сковороді з кунжутом і зеленою цибулею 💥 Швидше зберігайте рецепт і читайте текст до посту, там розказую як выиграмь шикарну жаровню від мого улюбленого бренду посуду.
Інгредієнти
■350 г курячої грудки⠀
■ сіль, перець⠀
■ 2-3 зубчики часнику⠀
■ зелений лук⠀
■ кунжут⠀
⠀
Тісто:⠀
■ 40 г кукурудзяного крохмалю⠀
■ 60 г рисового борошна⠀
■ щіпка солі⠀
■ вода⠀
⠀
Соус:⠀
■ 1,5 ст л соєвого соусу⠀
■ 1 ст л кетчупу⠀
■ 2 ст л цукру⠀
■ 2-3 зубчики часнику⠀
■ перець чилі за смаком⠀
Хрустка курка в соусі теріякі на сковороді покроковий рецепт
1. Курку нарізати кубиками, додати сіль, перець, подрібнений часник. У мисці змішати крохмаль, рисову муку, сіль, додати воду, щоб була консистенція кляру. Додати курку, добре перемешать.
2. Обсмажити на олії з двох сторін і зняти на серветку, щоб стік зайвий жир. ⠀ ⠀
3. Змішати всі інгредієнти для соусу, відправити в сковороду, додати курку, перемішати, готувати ще пару хвилин, потім посипати зеленою цибулею і кунжутом. ⠀
4. Приємного апетиту! ⠀
Відео рецепт 👇