Як смачно зробити Хрусткий хмиз як в дитинстві на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
⭐️2 жовтки
⭐️1 яйце
⭐️30 г цукор
⭐️щіпка солі
⭐️1 столова ложка оцту
⭐️2 столові ложки алкоголю (горілка, ром)
⭐️80 г сметани
⭐️300 г пшеничного борошна в/с
✅ Масло для смаження у фритюрі 1 літр
✅ Цукрова пудра для посипання
Хрусткий хмиз як в дитинстві на сковороді покроковий рецепт
1. Змішайте всі інгредієнти до отримання тіста, залиште на отлежке на 20-30 хв. Розділіть тісто на 4 частини і поки розкатуєте одну з низ інші укрийте від обвітрювання. Расскатывайте тонко (см фото в каруселі) розріжте на смужки, в центрі отвір, у яке пропустіть один кінець смужки, щоб вийшов завиток).
2. Розігрійте масло до 175-180С і почніть смажити з обох боків до золотистого кольору. Процес смаження швидкий, тому добре, якщо у вас буде помічник: хтось расскатывает, а хтось смажить) Готовий хмиз знімайте на паперові рушники і перед подачею посипте цукровою пудрою 🌨️
3. Приємного апетиту! 😁 Відлітають вони миттєво, тому не хвилюйтеся якщо відразу здасться багато – не багато) в самий раз! 😉😋