Ідеальна глазур для паски простий рецепт 🤍 Друзі мої, за вашими численними проханнями, з сьогоднішнього дня я почну ділитися з вами великодніми рецептами🕊 Рецептами, які так полюбилися за роки ведення цього блогу не тільки своїй сім’ї, але і вашим родинам❤️
А також, моїми новими розробками🙌🏻 І почну я, мабуть, з того, без чого не може бути паски – з глазурі🤍 Вже давно хотіла присвятити їй окремий пост🙌🏻 Обожнюю саме цей наш сімейний рецепт за те, що глазур завжди виходить пишною, високою і, найголовніше, вона НЕ ТЕЧЕ!
А після застигання не кришиться, залишається м’якою та повітряної всередині з тоненькою скоринкою зовні! Ароматна, зі смаком лимона🍋 Справжнє блаженство🥰🥰🥰 ❗️Лимонний сік дає не тільки пікантний смак і аромат, але і дезинфікує білок (інформація для тих, хто боїться використовувати сирий білок).
При цьому, все так просто і швидко, а для приготування потрібно всього лише 3 інгредієнта👍🏻 Головне, дотримуватися всі нюанси, якими я, як завжди, ділюся з вами🙌🏻
А також, моїми новими розробками🙌🏻 І почну я, мабуть, з того, без чого не може бути паски – з глазурі🤍 Вже давно хотіла присвятити їй окремий пост🙌🏻 Обожнюю саме цей наш сімейний рецепт за те, що глазур завжди виходить пишною, високою і, найголовніше, вона НЕ ТЕЧЕ!
А після застигання не кришиться, залишається м’якою та повітряної всередині з тоненькою скоринкою зовні! Ароматна, зі смаком лимона🍋 Справжнє блаженство🥰🥰🥰 ❗️Лимонний сік дає не тільки пікантний смак і аромат, але і дезинфікує білок (інформація для тих, хто боїться використовувати сирий білок).
При цьому, все так просто і швидко, а для приготування потрібно всього лише 3 інгредієнта👍🏻 Головне, дотримуватися всі нюанси, якими я, як завжди, ділюся з вами🙌🏻
Інгредієнти
1. Білок яйця (С0) – 1 шт
2. Цукрова пудра – 130 гр
3. Сік лимона – 25 мл
Ідеальна глазур для паски покроковий рецепт
1. Попередньо охолодити білок, а віночок прибрати в морозилку. Краще збивати меренгу у високому стакані, так меренга буде пишніше! Посуд має бути абсолютно чистою і сухою. Навіть крапля води, жиру або жовтка може перешкодити взбиванию.
2. Яйця повинні бути свіжими. Міксер потужним, не менше 800 вт. Збивати спочатку тільки білок. Можна додати щіпку солі, якщо білок не збивається. Тільки після того, як білок стане пишним, додати цукрову пудру частинами (попередньо просіяти її, щоб не було грудочок!).
3. Коли маса збільшиться в об’ємі, додати сік лимона і продовжувати збивати, поступово збільшуючи швидкість. Якщо ви все зробили правильно, то через кілька хвилин у вас вже буде дуже пишна меренга з стійкими піками!
4. Такий глазур’ю легко покривати паски, вона не тече! А після застигання залишається ніжною, м’якою і повітряної всередині☺️. Для прикраси своїх пасок я використовувала кондитерську насадку «закрита зірка». Рецептів пасок може бути багато, а рецепт глазурі – один ❤️.