Як смачно зробити Імбирне цільнозернові печиво без цукру з фініками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже просто і смачно! Важливі нюанси! Вага фініків вказаний вже без кісточок. Для рецепту не підійдуть тверді фініки, так як якщо ви їх замочіть для рецепту, то вийде зайва волога. При цьому солодкість скоротиться. Борошно я використовую цільнозернове пшеничне, але тонкого помелу.
Інгредієнти
На 100 г: 277 ккал
БЖУ: 10/5/47
⠀
50 г фініків (вага без кісточок)
1 яйце (вага 50 г)
80 г пшеничного борошна цільнозерновий
1/3 ч. л розпушувача
Суміш прянощів (імбир, кориця, мускатний горіх)
Імбирне цільнозернові печиво без цукру з фініками покроковий рецепт
1. Фініки пробити заглибним блендером з 1 яйцем. У мене досить м’які фініки. В отриману масу додати борошно і пряности.
2. Тісто розкачати на присипаної борошном поверхні. Вирізати печенье.
3. Я зверху злегка ще змастила оливковою олією. У духовку на 180С на 12-15 минут.
Відео рецепт 👇