Морквяні кекси з мигдалем і сирною начинкою

Як зробити Морквяні кекси з мигдалем і сирною начинкою рецепт простий.

Інгредієнти

На 6 штук форма розміром 9*4*4см (можна використовувати звичайні формочки для мафінів)

Борошно пшеничне 60 г
Мигдальний (арахісова борошно) 40 р
Масло вершкове ж. 82,5% 65 р
Цукор 55 р
Сіль щіпка
Розпушувач 5 р
Жовток 30 г
Моркву 80 р
Цедра апельсина 1/4 шт
Ванільна есенція

Начинка:
Сирний сир 60 г
Цукор 20 г
Білок 20 р
Вершки ж 33-35% 20 р
Мигдальні пелюстки для обсипання

Морквяні кекси з мигдалем і сирною начинкою покроковий рецепт

1. З’єднати борошно, розпушувач і просіяти . Додати сіль, мигдалеву борошно, перемішати. Вершкове масло збити з цукром до пишної, світлої маси. Додати жовток, взбить.
2. З’єднати з сухими інгредієнтами, перемішати і в самому кінці додати натерту на дрібній тертці моркву і цедру апельсина . Все з’єднати до рівномірного состояния.

3. Половину тіста відсадити за допомогою кондитерського мішка у прокладені пергаментом форми , розподілити начинку, закрити другою половиною тіста. На тісто розподілити пелюстки мигдалю Випікати при 175 30 минут.