Індійські картопляні коржі алло роті

Індійські картопляні коржі алло роті рецепт простий.

Інгредієнти

На 8 коржів:
▫️2 картоплини (варені і натерті)
▫️1,5 склянки пшеничного борошна
▫️1 ч. л. імбирно-часниковою пасти (рецепт нижче 🔻)
▫️1/2 ч. л. куркуми
▫️1/2 ч. л. кумін
▫️1/2 ч. л. коріандру (дрібно нарізаного)
▫️1 ч. л. лимонного соку
▫️1 ч. л. солі
▫️3-5 ст. л. води для замісу
▫️Масло (щоб змастити тісто зверху, коли воно буде відпочивати 20 хв.)⠀

Імбирна паста:
▪️ очищений Імбир-150 гр.
▪️ Часник очищений 100 гр. (якщо хочете менш пряну пасту або менш часникову, додайте 50 гр.)
▪️ 1/3 склянки раст.молока
▪️ 1/2 лимонного соку
💡 За бажанням додати трохи лимонної шкірки иперец чилі.

Індійські картопляні коржі алло роті покроковий рецепт

1. Дивіться відео.
У великій мисці замісіть всі інгредієнти до однорідної і м’якого тесту.
Дайте тісту відпочити 20 хв.
Посипте борошном невеликий кульку тіста і розкачайте в тонкий млинець.
Готуйте на середньому вогні, на сухій сковорідці протягом хвилини з кожного боку (і так кілька разів з кожної).
Під час готування притискайте її лопаткою до сковороді.
Готову корж можна змастити кокосовим маслом.
Зберігайте коржі в тканинному полотенеце, щоб вони залишалися м’якими.⠀

2. Імбирна паста:
Імбир і часник дрібно порізати.
Додайте в блендер всі вищевказані інгредієнти і зробіть пюре.
Викладіть в баночку і зберігати в холодильнике.

3. ♥Коли ви будете її обсмажувати у вас будуть сльозитися очі, так як вона дуже пряна. Але повірте воно того стоит.

Відео рецепт 👇