Кабачки по-корейськи на зиму з морквою, цибулею, перцем і часником простий рецепт. Не знаю, правда, чи доживуть до зими… 😋😋
Інгредієнти
Кабачки молоді 2,5 кг
Цибулю 0,5 кг
Морква 0,5 кг
Болг. перець 5 штук
Часник 200 гр
Зелень різна – багато!
Маринад:
Олію раст. 1 склянку
Цукор 1 склянку
Оцет 9 % 150 мл
Сіль 2ст.л.
Приправа для моркви по-корейськи 3 ст. л.
Кабачки по-корейськи на зиму з морквою, цибулею, перцем і часником покроковий рецепт
1. Всі овочі нарізати соломкою. Часник і зелень подрібнити, змішати з овощами.
2. Маринаду змішати, залити їм овочі. Дати настоятися 3-4 години, періодично перемешивая.
3. Укласти в сухі банки, стерилізувати 20 хвилин з моменту закипання. Закатать.
4. Терпіти до зими, але запах такий, що я не знаю, як терпіти… 🤐