Варення з помідорів червоних з базиліком на зиму дуже смачне

Друзі, ви пробували варення з помідорів? Як зробити Варення з помідорів червоних з базиліком на зиму дуже смачне простий рецепт домашній. Якщо ні, обов’язково приготуйте 😉 Цей незвичайний смак не залишить вас і ваших гостей байдужими 😍

Інгредієнти

помідори — 1 кг;
цукор — 600 гр.;
базилік свіжий — невеликий пучок;
бальзамічний оцет — 3 ст. л.

Варення з помідорів червоних з базиліком на зиму дуже смачне покроковий рецепт

1. Помідори миємо і знімаємо шкірку. Для цього робимо на шкірці хрестоподібний надріз і опускаємо в окріп на 5 хвилин;
2. Нарізаємо помідори дрібними шматочками. Базилік моєму, дрібно ріжемо; До помідорів і базиліку вливаємо бальзамічний оцет, додаємо цукор і перемішуємо;
3. Проварюємо суміш 3-5 хвилин, вимикаємо і залишаємо на 7-8 годин. Повторюємо цей пункт ще 4 рази; Готове варення гарячим розкладаємо в стерилізовані баночки і закатываем.