Кабачки з болгарським перцем і часником в гострому соусі на сковороді

Приготуємо пікантні кабачки! Швидка смачна закуска з гострим соусом яка миттєво з’їдається! Зберігайте рецепт і готуйте із задоволенням! Кабачки з болгарським перцем і часником в гострому соусі на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

1-2 кабачка,
1 червоний болгарський перець (можна приготувати і без нього),
зелень (цибуля зелена, петрушка, кінза, кріп),
1ч ложка кунжуту (я взяла білий і чорний).

Для соусу:
2-3 ст ложки соєвого соусу,
1ч ложка крохмалю ( для густоти соусу, його можна і не додавати),
1ч ложка паприки,
1/2-1 маленького червоного Чилі 🌶 перцю (або 1/2 год ложки гострого меленого червоного перцю),
1ч ложка меду,
1/2 год ложки гірчиці за бажанням,
2-3 зубчики часнику.

Кабачки з болгарським перцем і часником в гострому соусі на сковороді покроковий рецепт

1. Кабачки і перець порізати брусочками. Спочатку посмажити на рослинній олії кабачки, додайте трохи пізніше перец.

2. Змішати і продовжити прожарювати майже до готовності. Додати соус і змішуючи просмажити ще пару минут.

3. В кінці додати кунжут і зелень. Кабачки по цьому рецепту на Вашому столі не затриматися!

4. Виходить пікантна, дуже смачна закуска, яку можна подати і до риби, і до м’яса! Спробуйте приготувати, Вам точно сподобається!

Відео рецепт 👇