Приготуємо пікантні кабачки! Швидка смачна закуска з гострим соусом яка миттєво з’їдається! Зберігайте рецепт і готуйте із задоволенням! Кабачки з болгарським перцем і часником в гострому соусі на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
1-2 кабачка,
1 червоний болгарський перець (можна приготувати і без нього),
зелень (цибуля зелена, петрушка, кінза, кріп),
1ч ложка кунжуту (я взяла білий і чорний).
Для соусу:
2-3 ст ложки соєвого соусу,
1ч ложка крохмалю ( для густоти соусу, його можна і не додавати),
1ч ложка паприки,
1/2-1 маленького червоного Чилі 🌶 перцю (або 1/2 год ложки гострого меленого червоного перцю),
1ч ложка меду,
1/2 год ложки гірчиці за бажанням,
2-3 зубчики часнику.
Кабачки з болгарським перцем і часником в гострому соусі на сковороді покроковий рецепт
1. Кабачки і перець порізати брусочками. Спочатку посмажити на рослинній олії кабачки, додайте трохи пізніше перец.
2. Змішати і продовжити прожарювати майже до готовності. Додати соус і змішуючи просмажити ще пару минут.
3. В кінці додати кунжут і зелень. Кабачки по цьому рецепту на Вашому столі не затриматися!
4. Виходить пікантна, дуже смачна закуска, яку можна подати і до риби, і до м’яса! Спробуйте приготувати, Вам точно сподобається!
Відео рецепт 👇