Як смачно зробити Калахарі печиво з яблуками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. НОВИНКА! ТАКОГО РЕЦЕПТА ВИ ТОЧНО Не ЗНАЛИ! Печиво “КАЛАХАРІ” з НАЧИНКОЮ з ЯБЛУК! НЕЗРІВНЯННО до ЧАЮ. Ніжніше ніжного! Супер пісочне, розсипчасте печиво. Смакота до чаю. Печиво з яблучною начинкою. Печиво “Калахарі” це насолода смаком. Готувати дуже просто. Випічка.
Інгредієнти
На ~ 23 штуки:
Тісто:
– 1 яйце
– 100г вершкового масла
– 70 мл рослинного масла
~ 320г борошна
-70г цукру
– 1 ч. л. розпушувача
– по щіпці солі, ванілін
Начинка:
– 3 яблука
– 1/2 ч. л кориці
– 1 ст. л вершкового масла
Калахарі печиво з яблуками покроковий рецепт
1. В мисці змішую розм’якшене вершкове масло, рослинна олія, цукор, яйце, сіль і ванілін. Всипаю трохи борошна, розпушувач і перемішую. Поступово всипати решту борошна замісити м’яке тісто. Тісто поставити в холодильник на 15-20 минут.
2. Для начинки яблука очистити від шкірки, серцевини і натерти на крупній тертці. На сковороді розтопити шматочок вершкового масла, викласти яблука і тушкувати на маленькому вогні до м’якості. Начинку перекласти в тарілку і дати остыть.
3. Тісто розкачати в прямокутний пласт. Розрізати по довгій стороні на 3 частини В центр кожної частини викласти начинку. Защипнути краї, не домагаючись рівної поверхні. Зробити виделкою борозенки. Нарізати на шматочки. Злегка посипати корицей.
4. Перекласти на деко. Випікати в добре розігрітій до 180°С духовці ~ 15-20 хвилин. Час випічки залежить від особливостей вашої духовки.
5. * Борошно додавати поступово.
* Якщо тісто розсипається, значить багато борошна. У цьому випадку додати в тісто по 1 ст. л будь-якої рідини до необхідної консистенції тіста.
* Тісто довго вимішувати не можна, як тільки збирається в кулю – готово.
* Якщо тісто розсипається, значить багато борошна. У цьому випадку додати в тісто по 1 ст. л будь-якої рідини до необхідної консистенції тіста.
* Тісто довго вимішувати не можна, як тільки збирається в кулю – готово.