Капкейки з мигдального борошна зі збитим ганашем

найідеальніші капкейки з мигдального борошна зі збитим ганашем простий рецепт! Обіцяю! Неймовірно ніжна текстура, нотки апельсина, шоколадна карамель і збитий ганаш! Просто приголомшливе поєднання – зберігайте! 💜

Інгредієнти

Збитий ганаш
Вершки 1 33% 110 гр
Шоколад білий 200 гр
Вершки 2 33% 130 гр

На 10 капкейків:
Яйце 100 гр
Цукор 120 гр
Мигдальна борошно 90 гр
Борошно 80 гр
Розпушувач 7 гр
Вершкове масло 70 гр
Сметана 70 гр
Цедра апельсина

Капкейки з мигдального борошна зі збитим ганашем покроковий рецепт

1. Збитий ганаш. Вершки 1 нагріти і вилити на шоколад. Пробити блендером і додати вершки 2. Знову пробити блендером, накрити плівкою в контакт. Прибрати в холодильник на 6 годин, потім акуратно збити миксером.

2. Яйця збити в пишну масу з цукром. Акуратно додати розтоплене вершкове масло і сметану. Ввести всі сухі інгредієнти. Розкласти тісто по формах і випікати в попередньо розігрітій духовці при 170С 17 минут.