Капкейки з полуницею та крем-чізом

Як зробити смачні Капкейки з полуницею та крем-чізом рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

У цьому рецепті я працюю зі склянкою 250 гр. ВИХІД -12 великих капов(мафіни) 18 стандартних – стаканчики.

▪️ вершкове масло – 100 гр.
▪️ цукор – 1 стакан.
▪️ борошно 1,5 склянки
▪️ сода – 1,4 чайної ложки
▪️ розпушіть 1,2 чайної ложки
▪️ молоко 3,4 склянки (3 частини склянки з 4рех) склянку поділити на 4 частини.
▪️ сметана 1,4 склянки
▪️ яйце – 1 шт.

П’ятихвилинка з полуниці.
▪️ 200 грам полуниця (заморожена) ріжемо на маленькі кубики.
▪️ цукор – 70 гр.
▪️ лимонна кислота 3 гр.
▪️ пектин звичайний – 3 гр.

Шапочка для капкейка. Крем-чіз
▪️ вершковий сир – 340 гр.
▪️ вершкове масло – 115 гр.
▪️ цукрова пудра – 80 гр.
▪️ барвник за бажанням.

Капкейки з полуницею та крем-чізом покроковий рецепт

1. Сухі інгредієнти об’єднати. Вершкове масло розтопити. Молоко, цукор, сметану, яйце об’єднати. Додати розтоплене масло. Далі сухі інгредієнти, перемішати віночком. Залишити тісто на 15 хвилин відпочити. Воно досить рідке. Відсадити в стаканчики. Випікати при температурі 180 градусів 18-25 хвилин. Шпажкою перевіряйте. Далі в холодильник мінімум на 6 часов.
2. П’ятихвилинка з полуниці.
Довести до кипіння полуницю з цукром, пектин змішати з цукром і додати в гарячу полуницю. Поварити 1 хвилинку, додати лимонну кислоту і зняти з вогню. Прибрати в холод на 4 часа.
3. Шапочка для капкейка. Крем-чіз
Збити масло кімнатної температури з пудрою до пишноти. Додати холодний сир. Збити. Відсадити шапочки за допомогою кондитерського мешка.