Капуста провансаль швидкого приготування класична

Як смачно зробити Капуста провансаль швидкого приготування класична в банку на зиму простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

– капуста – 1 кг⠀
– морква – 2шт⠀
– цибуля – 50гр (за бажанням)⠀
– селера – 1 стебло(за бажанням)

Маринад:⠀
– вода – 120гр⠀
– масло рослинне – 100гр⠀
– цукор – 80гр⠀
– сіль – 1 неповна ст. л⠀
– оцет 9% – 120гр⠀

Капуста провансаль швидкого приготування класична покроковий рецепт

1. Капусту шаткуємо дрібно, моркву натираємо на крупній тертці, цибулю і селеру нарізаємо. Готуємо маринад: у каструльку наливаємо воду, рослинне масло, сіль, цукор, оцет і доводимо до кипения.

2. В великій мисці з’єднуємо капусту та моркву, заливаємо гарячим маринадом, встановлюємо гнет.

3. Залишаємо при кімнатній температурі на добу, після чого розкладаємо по банках і відправляємо в холодильник⠀

Відео рецепт 👇