Як смачно зробити Капуста провансаль швидкого приготування класична в банку на зиму простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
– капуста – 1 кг⠀
– морква – 2шт⠀
– цибуля – 50гр (за бажанням)⠀
– селера – 1 стебло(за бажанням)
⠀
Маринад:⠀
– вода – 120гр⠀
– масло рослинне – 100гр⠀
– цукор – 80гр⠀
– сіль – 1 неповна ст. л⠀
– оцет 9% – 120гр⠀
Капуста провансаль швидкого приготування класична покроковий рецепт
1. Капусту шаткуємо дрібно, моркву натираємо на крупній тертці, цибулю і селеру нарізаємо. Готуємо маринад: у каструльку наливаємо воду, рослинне масло, сіль, цукор, оцет і доводимо до кипения.
2. В великій мисці з’єднуємо капусту та моркву, заливаємо гарячим маринадом, встановлюємо гнет.
3. Залишаємо при кімнатній температурі на добу, після чого розкладаємо по банках і відправляємо в холодильник⠀
Відео рецепт 👇