Запечені овочі на зиму

Як зробити смачні Запечені овочі на зиму рецепт простий в морозилці.

Інгредієнти

5 шт баклажанів
5 шт переца
2 шт помідори
1-2 шт гострого перцю
сіль за смаком
пакет для заморозки

Запечені овочі на зиму покроковий рецепт

1. Отже горить яскравим полум’ям багаття, встановлюємо над ним мангальную ґрати, на яку викладаємо овочі по черзі. Від них йти не можна, постійно треба повертати. Підсмажуємо овочі на мангалі з усіх сторін до повної готовности.
2. Готові овочі знімаємо з вогню й даємо охолонути півгодини. Очищаємо від шкірки , без зайвої води, щоб в овочах залишився запах багаття. Всі по черзі відправляємо на сито, щоб стекла зайва жидкость.

3. Потім перекладаємо в пакети для заморозки, у мене в одному пакеті 5 баклажанів, 5 перцю, 2 помідори ,1-2 гострого перцю і солимо за смаком. Щільно застібаємо пакет, вичавлюючи повітря. Відправляємо на глибоку заморозку.

Відео рецепт 👇