Маринований перець халапеньйо на зиму в банках

Як зробити Маринований перець халапеньйо на зиму в банках простий рецепт в домашніх умовах.

Інгредієнти

Халапеньо – приблизно 250гр.
Вода – 150 мл
Оцет настояный на травах, або білий винний оцет – 150 мл (у мене на травах, мені подобається більше)
Сіль – 8 гр.
Цукор – 6 гр.
Часник – 1 зубчик
Гірчиця в зернах – 1 ч. л.
Скляна банка – приблизно 400 мл

Маринований перець халапеньйо на зиму в банках покроковий рецепт

1. Халапеньо дуже добре росте у нас на городі. Наріжте часник. Халапеньо нарізати шайбами приблизно 5-7мм. Простерилизуем скляні банки. У кожну банку налити 2-3 см. води. Після цього поставити банки в мікрохвильову піч приблизно на 4-5хвилин на максимальній потужності. Обережно, Скляні банки дуже горячие.

2. будь Ласка використовуйте рушник чи рукавиці. Кришку від банки покласти в киплячу воду на 3-4 Хвилини. 1 ч. л. насіння гірчиці. Додати часник. Халапеньо скласти в банку. Приготуємо маринад для халапеньо.

3. У каструлю наливаємо 150 мл води. 150 мл 5% оцту на травах або білого винного оцту. Додати Цукор – 6 гр. сіль – 8 гр. Довести маринад до кипіння і варити приблизно 2-3 хвилини. Залийте халапеньо гарячим маринадом. Закрутити кришку і через 20 днів халапеньо готово.