Лечо з баклажанів, помідорами і перцем на зиму пальчики оближеш

Домашнє Лечо з баклажанів, помідорами і перцем на зиму пальчики оближеш простий рецепт. Якщо вылюбите баклажани, то вам обов’язково нам приготувати це ЛЕЧО З БАКЛАЖАНІВ на зиму. Як це смачно можуть підтвердити всі наші друзі, адже взимку ми завжди пригощаємо ними гостей! Вони не просто смачні, а дуже смачні! Спробуйте самі і ви все зрозумієте!

Інгредієнти

1,5 кг баклажанів
1,5 кг помідорів
3 солодких перців
1 стручок гострого перцю
2 головки часнику
125 мл раст.масла
50 мл оцту 9%
1/4 склянки цукру
1 стіл. ложки солі

Лечо з баклажанів, помідорами і перцем на зиму пальчики оближеш покроковий рецепт

1. Помідори заливаємо окропом хвилин на 5, потім зливаємо і наливаємо холодну воду – після цих нехитрих маніпуляцій легко знімаємо шкірку. Помідори і очищені солодкий і гострий перець проворачиваем через м’ясорубку. Баклажани нарізаємо соломкой.
2. Провернутую томатну масу викладаємо в ємність, у которойбудем готувати баклажани, додаємо масло, сіль і цукор, потім в киплячий соус кладемо баклажани і варимо 30 хвилин, не забуваючи перемешивать.
3. Тепер додаємо оцет, подрібнений часник і варимо ще 5 хвилин. Приготовлені баклажани розкладаємо по стерилізованим банкам, закриваємо кришками і ставимо в прохолодне место.