Капустяна лазанья з м’ясним фаршем в духовці простий рецепт. Готувала я її з капусти залишилася від голубців але можна приготувати з абсолютно свіжого невеликого качана капусти
Інгредієнти
Соус:
Капуста-невеликий качан
Фарш 600-800 гр
Томат 2-3 ст ложки
Сіль і спеції за смаком
Вершки 10% 150 мл приблизно
Сир 150-200 гр
Капустяна лазанья з м’ясним фаршем в духовці покроковий рецепт
1. З качана капусти зняти цілих 5-6 аркушів, решту пошинкувати і поставити смажитися в сковороді на олії до золотистого кольору. Тут потрібно прям ОБСМАЖИТИ капусту, а не просто потушить.
2. Додати до капусти фарш і обсмажити до готовності фаршу додати сіль, спеції, томат обсмажити додати води і прокип’ятити. В самому кінці влити 150 гр вершків, соус готов.
3. Збираємо лазанью: вниз капустяний листи і половину всього соусу, посипати сиром, покрити рештою листками капусти викласти другу половину фаршу дуже рясно посипати сиром і запекти в духовці при 180°С близько 35-40 минут.
Відео рецепт 👇