Капустяна запіканка в духовці з сиром, картоплею та морквою простий рецепт.
Інгредієнти
500 гр капусти
3-4 картоплини
200 гр моркви
Зелена цибуля за смаком
Сіль і спеції за смаком
3 яйця
100 мл кефіру
150 гр цільнозерновий борошна
10 гр розпушувача
100 гр твердого сиру
Капустяна запіканка в духовці з сиром, картоплею та морквою покроковий рецепт
1. Дрібно шаткуємо капусту, солимо, тиснемо руками, щоб вона дала сік. На тертці натираємо моркву і картоплю. Нарізаємо зелень. Змішуємо капусту, моркву, картоплю і зелень.
2. В окремій мисці змішуємо яйця, сіль, спеції, кефір, борошно, розпушувач і вимішуємо тісто до однорідної консистенції. До овочами виливаємо тісто і добре перемешиваем.
3. На антипригарний килимок рівномірно викладаємо овочеву суміш товщиною приблизно 2 див. Випікаємо запіканку 35-40 хвилин при 180 градусах, за 10 хвилин до закінчення готування-посипаємо запіканку сыром.
Відео рецепт 👇