Капустяна запіканка з фаршем і яйцями в духовці

Обладнаний обід і вечерю 🥘 дуже соковита виходить 😋. Як приготувати капустяну запіканку з фаршем і яйцями в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

Кбжу на 100г: 92/7.4/5/4.5

Капуста білокачанна – 541 гр
Фарш – 388 г (у мене з курки і яловичини)
Лук – 182 гр
Моркву – 148гр
Яйце – 2 шт
грецький йогурт Натуральний 2% – 150 гр
Сіль, перець , зелень ( у мене кінза )
З спеції: Паприка, куркума, італійські трави, пластівці чилі, часник гранульований
Олія оливкова -3 г

Капустяна запіканка з фаршем і яйцями в духовці покроковий рецепт

1. Капусту дрібно нарізати , залити окропом і залишити на 7-10 хв. Злити воду і трохи віджати» капусту.
2. Цибулю і моркву обсмажити і додати до капусти, а також нарізану зелень, фарш, сіль і спеції. Вилити масу в форму для запекания.

3. Зверху залити яйцями змішаними з йогуртом. Випікати при температурі 190 гр близько 45-50 мин.