Картопля скоблянка м’ясна зі свинини класична простий рецепт схожий на той що готував івлєв. Є версія, що саме скоблянка надихнула французького кухаря Андре Дюпона на створення бефстроганова. Нижче розповідаю, як готувати її 👇🏻
Інгредієнти
Картопля — 140 р
Свинина (шийка) — 100 г
Печериці — 60 г
Цибуля ріпчаста — 60 г
Часник — 10 р
Бекон — 30 г
Масло рослинне — 2 ст. л.
Огірки мариновані — 50 г
Лук зелений — 4 р
Петрушка — 3 р
Сіль, перець (за смаком)
Картопля скоблянка м’ясна зі свинини класична покроковий рецепт
1. Невеликий шматок свинини попередньо заморожуємо приблизно на 30 хвилин. Потім гострим ножем нарізаємо його на тонкі слайсы. На сковороду додаємо одну столову ложку масла. На сильному вогні 4 хвилини обсмажуємо свинину з беконом.
2. Далі зменшуємо вогонь до середнього. Додаємо рослинне масло, нарізану на невеликі брусочки картоплю. Готуємо ще 7-8 минут.
3. Додаємо нарізані гриби і цибулю. Смажимо ще 5 хвилин. ✔️ Викладаємо все на тарілку. Солимо, перчимо за смаком. Зверху прикрашаємо дрібно порізаними зеленою цибулею і петрушкою. Збоку кладемо маринований огурец.