Картопляна запіканка зі шпинатом, яйцем і сиром

Продовжуємо тему новорічних страв. Як зробити Картопляна запіканка зі шпинатом, яйцем і сиром моцарелою рецепт простий. Точніше це вже постноворічні з серії “утилізація” 😂 Коли залишилося багато чого і в звичному вигляді воно вже не приносить того задоволення. Натомість залишки можна чудово обіграти, перетворивши в те, що буде смачно їсти 🤘 Начинка у такої запіканки може бути абсолютно будь-яка. Додавайте туди шинку або м’ясо, різні овочі, різні види сиру.

Інгредієнти

⠀картоплю
⠀шпинат
⠀100г моцарели
⠀4 яйця
⠀сіль, спеції, трави

Картопляна запіканка зі шпинатом, яйцем і сиром покроковий рецепт

1. Картоплю відварити до напівготовності. Нарізати на шматочки. Шпинат нарізати, сир поломать.
2. Форму для запікання змастити олією. Викласти картоплю, шпинат. Присипати сіллю і травами. Можна порізати часник. Зверху викласти сыр.

3. Яйця збити і залити ними запіканку. Запікати при 180° близько 30 минут.