Картопляні зрази з грибами і соусом

Як зробити Картопляні зрази з грибами і соусом рецепт простий.

Інгредієнти

🔹5 шт картоплі
🔹7 шт печериць
🔹2 шт цибулі
🔹Пучок кропу/зеленого лука
🔹3 ст. л. борошна зеленої гречки
🔹Рослинне масло для смаження
🔹Сіль, перець за смаком

Інгредієнти для соусу:
🔹1 авокадо
🔹1/4 червоного цибулі
🔹3 ст. л. ядер конопель
🔹Вода
🔹Томат/часник – за бажанням

Картопляні зрази з грибами і соусом покроковий рецепт

1. Обсмажити на олії цибулю, гриби і в самому кінці додати сіль, перець. Запекти або відварити картоплю. Подрібнити блендером картоплю, додати гриби з цибулею, 1-2 ст. л борошна зеленої гречки, зелень, перемешать.
2. Сформувати котлетки, для обсипання беремо залишилася 1-2 ст. л. борошна зеленої гречки.
3. Обсмажуємо на сухій сковороді або на невеликій кількості олії до хрусткої скоринки. Для соусу подрібніть в блендері всі інгредієнти. Подавайте зрази з соусом.