Картопляний пиріг з грибами печерицями і рікоттою

Як смачно зробити Картопляний пиріг з грибами печерицями і рікоттою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Такого ви ще не пробували 😍 божечки, як це смачно і просто 🤤 терміново біжіть готувати 🏃🏻♀️ 💨.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 грам: 97/6/4.9/7.2

потрібно для основи:
1 яйце
Картопля -1 шт (220 гр)
Вершкове масло- 10 гр
Борошно пшеничне ц/з-40 гр
Сіль

для начинки:
1 яйце +1 білок
Печериці -330 гр
Рікотта-200 гр
грецький Йогурт -100 р
Соєвий соус-10 мл
Часник, сіль, спеції за смаком.

Картопляний пиріг з грибами печерицями і рікоттою покроковий рецепт

1. Картоплю відварити в підсоленій воді. Гриби порізати і обсмажити з додаванням часнику і соєвого соусу до випаровування рідини. ⠀Для основи: розминаємо виделкою картоплю, додаємо сл.масло, яйце і муку.
2. Замісити тісто і прибрати в холодильник на 15 хвилин. ⠀Для начинки змішуємо рікотту, йогурт, яйце, білок і перемішуємо до однорідності, додаємо обсмажені гриби, специи.
3. Дістаємо тісто і розподіляємо по дну і стінкам форми ( у мене силіконова 16 см). ⠀Заливаємо начинку і відправляємо в розігріту духовку при 180 С на 40 минут.

4. Я тікала в формі на ніч в холодильник , так його легше вранці діставати , можна їсти і сразу.

Відео рецепт 👇