Кавовий торт домашній

Як зробити Кавовий торт домашній простий рецепт. Дуже смачний, м’який і ароматний тортик принесла 😋

Інгредієнти

3 яйця
110 г цукру
2 г/л кави (вірменський у мене був)
100 мл молока
1 ч/л розпушувач
0,5 год/л соди
50 мл рослинна олія
110 г борошна (+/-)

Для крему
1 яйця
3 ст/л кукурудзяного крохмалю
120 г цукру
500 мл молока
1 ч/л кави (у мене вірменський)
150 г вершкове масло

Кавовий торт домашній покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром до білого піна. Додаємо молока, масло, збиваємо на повільному швидкості. Потім додаємо кави, розпушувач, соду, борошна, виходить рідке тесто.
2. Розділимо на 3 частини і випікаємо при 180 градусів духовці. Готуємо крем: яйця змішаємо з цукром, додаємо крохмаль і кипляче молоко, швидко перемішати. В кінці додаємо кави, викладемо на вогонь і перемішаємо до загустения.

3. Залишаємо, щоб повністю охолов крем. Після того, збиваємо масло кімнатної температури, поступово додаємо остиглий заварний крем. Виходить дуже смачний, кавовий крем.

Відео рецепт 👇